No ei.
Kyseessä siis tämä y!Gallery-selkkaus ja sivuston kummallisen kaksinaamainen suhtautuminen transhahmoihin niin kuvallisessa kuin kirjallisessakin muodossa.

Sivuston säännöt sanovat seuraavaa:

a. Male characters must be the focus of all works submitted to the gallery.
b. Transgender or androgynous characters are allowed if they appear physically indistinguishable from male characters and identify as male.
c. All male characters must not appear to have overtly feminine characteristics, i.e. the appearance of female breasts or genitalia. Characters with feminine faces (long eyelashes, large lips, makeup) or hourglass figures must display at least one male characteristic.


Suomeksi:

a. Mieshahmojen täytyy olla jokaisen galleriaan lähetetyn työn kohteena.
b. Transgender- tai androgyynihahmot ovat sallittuja mikäli he ovat fyysisesti samannäköisiä kuin mieshahmot ja identifioivat itsensä mieheksi.
c. Yhdelläkään mieshahmolla ei saa olla yliampuvan feminiinisiä piirteitä, esimerkiksi naisten rinnat tai sukupuolielimet. Hahmoilla, joilla on feminiiniset kasvot (pitkät ripset, isot huulet, meikkiä) tai tiimalasivartalo, täytyy olla vähintään yksi miehinen piirre.


Transihmisille tuo sukupuolielinten sukupuolittaminen ei ole pakosta aivan suoraviivaista. Kuitenkin on olemassa näitä tapauksia, jotka pitävät operoimattomia privaattejaan miehen eliminä, varsinkin hormonihoidon yhteydessä kun testosteroni on tehnyt taikojaan. Ovathan ne kaikesta huolimatta periaatteessa naisen sillä ei testo maagisesti muuta klitorista penikseksi ja saa kiveksiä ilmestymään tyhjästä.
Säännöissä ei myöskään puhuta mitään post-op genitaaleista, kyseessä kuitenkin on normeista poikkeavat sukupuolielimet vaikka lopputulos saattaakin olla hyvin luonnollisen näköinen.
No, sain yhdeltä moderaattorilta tällaisen vastauksen:

"Genitalia that has been changed because of hormone replacement or surgery to give the appearance of a small penis, or even strap-ons have been allowed on the main gallery. Our policy is that as long as any character posted here has the physical appearance of a male (whether it's done by surgery, metoidioplasty, phalloplasty, or medication) is fine to be on the main gallery."

Sama suomeksi:

"Sukupuolielimet, joiden ulkonäkö on muuttunut hormonihoidon tai leikkauksen ansiosta ja muistuttavat pientä penistä tai jopa strap-onit ovat sallittuja päägalleriassa. Meidän menettelytapamme on, että niin kauan kuin mikä tahansa tänne lähetetyssä taiteessa esiintyvä hahmo näyttää fyysisesti mieheltä (oli lopputulos saavutettu sitten leikkauksella, metoidioplastialla, phalloplastialla tai lääkityksellä), se kelpaa päägalleriaan."

Tein tässä vaiheessa toki selväksi juurikin sen, ettei se testosteroni mihinkään raamatullisiin ihmeisiin pysty vaikka se saakin klitoriksen kasvamaan, joskus jopa pienen peniksen kokoiseksi.
Kyseiseen dilemmaan vastaus:

"As far as we're concerned, as long as the clitoris is drawn so it looks like a penis, even if it is small, and you are not showing a slit or folds as would be seen on a vagina, it would be allowed on the sites main gallery."

"Mikäli meiltä kysytään, niin kauan kuin klitoris on piirretty niin, että se näyttää penikseltä vaikka olisikin pieni ja vaginan vako tai häpyhuulet eivät näy, se on sallitty päägalleriassa."


Myönnän, tässä vaiheessa olin tyytyväinen saamiini vastauksiin ja ylipäätään siihen, että moderaattori jonka kanssa olen tästä asiasta keskustellut yksäreillä vaikutti ymmärtäväiseltä asian suhteen ja sanoi välittävänsä viestini eteenpäin muillekin ylläpidon jäsenille.

Tietenkin tämä postaus nyt on huomattavasti lyhennetympi versio siitä mitä kaikkea tämän asian tiimoilta on tapahtunut mutta eiköhän tärkeimmät olleet tässä.

Mutta toisin sanottuna, yksi pieni ihminen ei saanu aikaan suurta mullistusta tai jotain tasa-arvon riemuvoittoa mutta tämä ongelma on sentään nyt tiedostettu ja se otetaan puheeksi.
Mutta kukapa tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan...