Tampereella taasen tallustelin ja koin jälleen sääshokin ku en koskaan muista, että siellä tahtoo aina olla kylmempi ku kotokonnuilla. Johtunee siitä pirun järvestä.

No joo, ei sinänsä mitään kummallisempaa tällä kertaa, käytiin läpi SCID-II persoonallisuuskysely täydentävien kysymysten kera. Kyselyn perusteella multa pomppas vahvasti esiin vaativa persoonallisuus (6/7 "pistettä"), lisäksi oli neljä pojoa eristäytyneisyydestä mutta ne kaikki jollaki tapaa tuki vaativaa persoonallisuutta... Lol.
Enpä kyllä kiellä mitään, oon helvetin itsekriittinen tapaus ja yleensä kaikki motkottaa mulle siitä. Ei voi mitään, hähää!

Uusi-Mäkelä oli lisäks kovin kiinnostunu siitä miten mä luokittelen miehiä maskuliinisuuden perusteella ja ehdotti että piirtäsin itestäni kuvan kuukauden välein, että oppisin näkemään oman itteni vähäsen positiivisemmassa valossa. Ei sinänsä paha idea mutta jostaki syystä tuntuu, että tällä hetkellä kuukauden välein niissä tuhruissa tuskin olis mitään suuria muutoksia. Ellen ny keksi jotain radikaalia kampausta, hoho.

Mutta joo, sanopahan Uusi-Mäkelä siinä, että mulla on tän astisten käyntien perusteella vakaa minäkuva eikä pitäs olla mitään estettä diagnoosille. Saapa nähä mitä psykologi tuumaa.

Ja psykologista puheen ollen, ne ajat onki sitte kiven alla... Saattaa mennä vasta heinäkuulle ja sen perusteella voitas puhua palautekeskustelusta elokuun kieppeillä.
Onneksi omaan pessimistisen realistisen ajatusmaailman ja ajattelin ettei tää näin hyvin voi mennä, lol.
No, on tää silti edenny nopeemmin ku osasin aluks ees uskaltaa ajatella.

Mutta joo, katsotaan mitä jatko tuo tullessaan.