Tämmönen pieni päivitys mastektomiaparanteluihin, että dreenien reiät on ny viimestään varmuudella ummessa. Tikkien jäljistä ei oo tietoakaan ja ite putket jätti jälkeensä semmoset nuppineulan pään kokoset suht matalat kuopat, jotka täs varmasti vielä aikaa myöten ns. kasvaa umpeen.

Leikkaushaavoista en oikeen osaa sanoa mitään ku ne on vieläki haavateippien alla. Ens viikolla ny tulee se kolme viikkoa täyteen eli saisin varmaan varovasti yrittää ottaa teippejä pois mutta aattelin odottaa siihen neljään viikkoon just in case.
Mutta mikäli ny alkavat ihan itestään teipit tippua niin pakkohan ne on sitte varmaan ottaa pois... Mikäli ny pahalta näyttää niin mulla on itellä rulla teippiä niin voin sitte uudet laittaa jos tarttee.
Suihkussa kyllä meinaa teippien reunat antaa periks liiman suhteen mutta kuivumisen jälkeen ottavat taas ihoon kiinni, wth.

Mitäpä tässä nyt muuta... Noh, nännit on tunnottomat edelleen ja en ny valita vaikka jäisivätki tunnottomiks. Seki mahollisuus taitaa olla tai sitte tuntoaisti jää vähä oudoks. Outo se onki joissaki kohdin rintakehää muttei mitenkään häirittevästi. Periaatteessa leikkaushaavasta nännin kohille on aika paljolti tunnoton alue molemmin puolin.
Lisäksi vasemmalla puolella on tommonen "kuoppa" nännin oikealla puolella mutta ei mitenkään häirittevän kokonen, eikä se taida mihkään näkyä edestä katottuna. Ja saattaahan se täyttyäki täs ajan myötä.

Liikkuminen on pysyny suht rajottumattomana, mitä ny kädet ylös nostaessa kiristää joistaki kohdin, varsinki vasemmalla puolella. Nostojen kanssa oon ollu aika varovainen, että on emäntä joutunu rehaamaan kauppakasseja mutta kyllä ny voi jo limsapullon ja maidon kantaa turvallisin mielin Siwasta kotia.

Helsvetti ku ei tullu mieleen kysyä kirurgilta ku oli tilaisuus, että koska mahollisesti vois varovasti alotella punttitreeniä. Tarkastuskäyntiki on vasta parin kuukauden päästä niin öriöri. Toisaalta ainahan sitä voi tehä jalkalihasliikkeitä tai jotain mutta ku yläkroppa on mulle se suurin murheenkryyni.
Noh, eiköhän tää tästä ja luulis ny kropan kiljasevan vastaan mikäli joku liike tuntuu pahalta jos noita kotipainoja nostelee.

Hupsista saatana, tää vähä venähti.