Liian suuren pitkittämisen jälkeen tein siis tuossa muutama päivä sitten outtaantumisen äiteelle.
Vaikka taustalla oli pelko hylätyksi tulemisesta (onko ihme kun on kyse tällaisesta asiasta) niin silti olin suurimmilta osin varma siitä, että niin ei käy.
Eikä käynytkään.

Laitan tähän nyt valittuja paloja sähköpostista, jonka sain.

Hyväksyä Sinut?
Älä koskaan, missään tilanteessa epäile sitä, etten hyväksyisi sinua!! Ja miten voin olla hyväsymättä asiaa, joka on vuosikaudet ollut niin silmin nähtävissä. Sinä olet poika, nykyään mies.
Asian sisäistäminen vie aikaa. Sen myönnän.


Tuskaa ja surua tässä asiassa tuottaa se, että mun pitää hyvästellä ja luopua tytöstäni... Välillä tuntuu, että mun täytyy haudata se tyttö elävältä. Mutta niinhän se asia on, että vanhasta pitää luopua ensin, ennenkuin uutta pystyy ottamaan vastaan.

Tärkeintä kuitenkin tässä kaikessa on SINÄ. Se että vihdoin saat olla se, miksi itsesi olet aina tuntenut. Ja että sulla on hyvä olla. Haluan parhaani mukaan olla sun tukena tulevassa muutoksessa. Läheistapaamiseen tulen mielelläni ja myös Pirjo haluaisi sinne tulla.

Että näin.
FYI, Pirjo on äiteen isosisko eli meikäläisen täti, läheinen perheenjäsen siis.

Ollaan tässä nyt enemmänkin mailiteltu asiasta ja Pirjon lisäksi asiasta tietää tämän mies, äiteen ukkeli ja työkaveri ja mumma.
Sanomattakin selvää, mumma ei ymmärrä enkä nyt sitä odottanutkaan. Mutta sen tiedän, ettei hän tule koskaan sanomaan mitään poikkipuista mun läsnäollessa. Itsekseen se asiaa miettii ja pyörittelee päätään. Se on vanhan kansan ihminen ja ei sen aikaan transihmisiä ollut olemassa. Periaatteessa.

Äitee lisäksi kertoi, että on valmis tulemaan läheistapaamiseen jahka sen aika on, lisäksi Pirjokin haluaisi tulla. En jostain syystä yllättynyt...

Äitee sanoi, ettei ole vielä valmis kutsumaan mua Lauriksi mutta ehdotti Latea. On kuulemma sillä nimellä mua joskus tenavana kutsunut. En kyllä muista tuosta mitään mutta paremman puutteessa sekin käy. Parempi kuin tyttönimi.

Yleisesti ottaen tämä meni aika helvetin hyvin.
Jymymenestys, etten sanoisi!