Eilen kävin tosiaan poistattamassa dreenit tk:ssa ja ihmeen nopeesti ovat jo umpeutuneet! Oikealla puolella ei oo enää mitään reikää ja vasemmalla puolella on hyvin pieni, josta tuli sidoksia vaihtaessa ehkä puoli tippaa verta, eli seki on jo hyvää vauhtia menossa umpeen.
Ns. "päähaavojen" suhteen ei oo muutosta tapahtunu, sielläpä rauhassa parantuvat haavateippien alla.

Täytyy kyllä antaa paikalliselle tk:lle tätä nykyä kiitosta ja kehua hoitajaa, joka mulla oli. Ei tullu mitään ihme uteluita, että miksikäs sulle ny on tämmönen operaatio tehty jne ja sai tunnelman pysymään niin rentona ku mahollista siinä tilanteessa ny on.
Olis ollu yhtään nyrpeämpi hoitaja niin varmana olis ollu toimenpide kymmenen kertaa pahempi. Koska ihan tosissaan, dreenien poisto pääsee kyllä mun epämiellyttävien kokemusten top 10 -listalle. Ei se sattunu, se oli vaan ERITTÄIN epämiellyttävää.

Sain reissulta mukaan parit uudet sidokset vaihdettaviks dreenireikien päälle, jotka ny tos vähä aikaa sitte vaihdoin ku edelliset tuntu kosteilta suihkun jälkeen enkä halunnu ottaa riskiä, että alkavat siellä muhia märissä marinaadeissaan... Arvatkaa vaan oliko ne sitte loppujen lopuks ees kosteat. Nope.
Muuten hyvät nää sidokset, ovat ohuemmat ja jäävät hyvin ihoon kiinni mutta haavateippien päällä tilanne on toinen. Täytyy käydä huomenna apteekissa hakemassa varuulta näitä lisää plus haavateippiä parissa eri koossa varmuuden vuoksi.