Tämä koski ny tällä kertaa Tamperetta ja Seinäjokea. Jumaliste ku meinasin jäätyä joka välissä.
Mutta jos vaikka asiaan.

Tapani mukaan taas hilluin vähä turhan aikasin Tampereella, varautuen siihen että jotenki mystisesti eksyn sinne TAYSin alueelle varsinki ku piti ettiä uus rakennus. No, en eksyny ja päädyin odottamaan yli tunnin hormonipolilla ennen ku oma aika koitti. Oli vaan muuten lievästi orpo olo siellä ku seinät on täynnä kaikenlaista lapsettomuushuttua.
Enivei, lääkärinä oli Pia Das. Mukava täti, vähä vakavanolonen mutta kivan rauhallinen varsinki ku meinasin saada paskahalvauksen ku näin sen kamalan aparaatti-istuimen mihin tietenki piti mennä istumaan koivet levällään... Mutta onneks mulle tehtiin vaan ulkonen tutkimus! En tiiä mitä olisin tehny jos mun sisälle ois tungettu joku infernaalinen vipstaakki. Ton lisäks mitattiin verenpaine ja sydäntä kuunneltiin. Das mainitti ensin, että mittaa yleensä kaks kertaa mutta ilmeisesti multa tuli sen verran hyvä tulos, ettei tarvinnu.
Ton lisäks ny tuli tietysti infopaketti testosteronin mahdollisista haitallisista sivuvaikutuksista ja oli puhetta siitäki olisko mulla ollu toivetta valmisteesta. Noh, lopputuloksena käteen tarttu resepti, jossa on määrätty Testogel ekoille kolmelle kuukaudelle (ensimmäiset 3-4 viikkoa puolikkaalla pussilla), jonka jälkeen siirryn sitte Sustanonille.
Mun pitää vaan käydä ennen testojen alottamista verikokeessa, jotta saavat lähtöarvot selville Tampereen päässä. Tämä onki jännää, koska oon viimeks käyny verikokeessa alle 5-vuotiaana enkä tiiä sen jutun politiikasta tuon taivaallista. No, onneks äitee vähä valasi asiaa puhelimitse. Pakko tuota on vielä iteki tutkia. Mahdollisimman nopeesti ku pääsee tuikittavaks niin sitä nopeemmin pääsen läträämään geelillä, hähää.
Seuraava käynti hormonipolilla on joskus puolen vuoden päästä. Kontrollikäynti tai jotain, postissa tulee kutsua jahka sen aika koittaa.

Kävin samalla reissulla sh Satu Syrjäsen vastaanotolla. Kyseli vähä viime perjantaisen läheistapaamisen jälkeisiä tapahtumia - mahduttiinko vielä samaan autoon sen jäljiltä jne - ja sitte vähä yleistä. Haluavat vaan varmistaa, ettei homma etene liian nopeesti ja varmaan varmistella sitäki ettei vaan oo ruvennu kaduttamaan. Siitä ei oo kyllä pelkoa... Tuntuu lähinnä siltä, että tästä elämä vasta kunnolla pääsee alkamaan ku saa olla oma ittensä vähitellen ulkosestikin.
Syrjästä käyn seuraavan kerran tapaamassa perjantaina 22. maaliskuuta 2013 klo 10. Toivon mukaan se maailma ei lopu tota ennen, lol...

Hyvät fiilikset jäi tästä päivästä.
Typeränä sivunoottina: en ostanu Tieteen kuvalehteä koska kansi ei ollu kiinnostavan näkönen. Ostin sitte Maailman historian, muahaha. Ei se kyllä niin hyvä oo ku TK mutta sou not.
Pitsa on pian valmis~