Jebou eli ny on psykologin ns. käynnit takana. Kerralla oli molemmat ajat, joihin piti varata aikaa se 4-5 tuntia mutta olin siellä kaks tuntia, wtf?
Ensin siinä piti selitellä omasta elämästään ja "tärkeimmistä" tapahtumista ja samalla Nyrhinen kyseli täydentäviä kysymyksiä. Jäi hienosti soimaan päähän "ymmärsinkö mä ny oikein"... Hah.
Siinä pidettiin sitte noin 10 minuutin tauko, jonka jälkeen pääsin tutkiskelemaan musteläiskiä ja selittämään miksi siinä on juuri se mitä siinä näin. No joo, tuskin se ny kovin persiilleen meni ku en nähny mitään kuolleita vauvoja tai muutakaan, lolz.
Lopuksi arvon herra antoi mukaan jonku kysymyssysteemin, josta pitis vastata 400 kyllä/ei-väittämään... Ja lauseentäydennyksiä, woot. Palautus postilla. Luulisin ens viikon aikana viimestään saavani ne postiin.

Täs ny syksyn aikana pitis tulla kutsu hoitoneuvotteluun, jonka alussa on vielä kahenkeskistä jutustelua psykologin kanssa ku tarkistellaan onko se saanu musta oikianlaisen kuvan ja sitte varmaan soiki jo totuuden torvet...
Ehkä vähäsen jännittää nyt, hihi.