Olipahan kiire päivä vapaaks. Kävin mielenterveyskeskuksen lääkärillä ja mastektomian esikäynnillä keskussairaalan kirurgian polilla.

Tuo mielenterveyskeskuksen lääkäri oli psykologiin verrattuna oikein positiivinen tapaus. Ei ollu samanlainen vaivaantunu tai hyvä ettei kiusaantunu olo niinku sen psykologin kanssa. Jos totta puhutaan niin niillä muutamalla kerralla ku sillä psykologin plantulla oon käyny niin olo on ollu semmonen, että oon tässä ny tolle jotain uusinta uutta (tyyppi ei oo aiemmin ollu naamatusten transihmisten kanssa tekemisissä ja sen huomas) ja tässä se ny tuijottelee ja tökkii mua niinku jotain koe-eläintä. Pari kertaa olis tehny mieli sanoa, että mäki oon hei ihan ihminen.
Mutta joo, eipä sen lääkärin kanssa ny kummempia tullu ilmi. Kyseli vähä kaikkea yleistä elämästä ja silleen. Ja positiivista on se, että saan ilmeisesti vaihtaa psykologia! Luulin, että siitäki sais tapella mutta ei sitte, lol. Noh, en valita.
Hassu juttu sinänsä, mut varmaan pistettiin tolle nykyselle/entiselle psykolle sen takia ku se on mies. Vähä wtf ja silleen...

Mutta joo, tosiaan. Mastektomian esikäynti siirty tosiaan päivää aikasemmalle ihan niiden omasta toimesta. Kellonaika vaan meni myöhemmäks.
Tuli vaan huomattua, että tuo Seinäjoen keskussairaala ei muutu mikskään vuosien saatossa... Aina yhtä ankea ja ahdistava paikka. Johtunee varmaan siitä, että olin alle 5-vuotiaana viikon sairaalassa ja viimeks siellä käydessä oli kyse vaarin arkun siirrosta kappeliin, että tämmöstä positiivista konnotaatiota.
Anyway! Aika olis ollu klo 15.15 mutta koska arvon herra kirurgi (Timo Halonen, plastiikkakirurgi itseasiassa) jumitti leikkauksessa, pääsin miekkosen pakeille puoli tuntia myöhässä.
Tosi asiallisen olonen mies, samaten se sairaanhoitaja(?) mikä siinä oli myös mukana. En vaan oikeesti tajua miks se vielä kyseli, että oonko ny varma siitä leikkauksesta ku kuitenki ite otin yhteyttä sinne, että joo haluan esikäynnille ja muuta, lol.
Siinä ny tietenki piti kekkaloida ilman paitaa ku Halonen tutki mitä pitää hutkia ja mietti siinä sitte ääneen millä tavalla kannattas leikata. Ilmeisesti päätyi sitte lopulta siihen, että tehdään alapuolelle viillot, joiden kautta poistetaan tavaraa, ylimäärästä ihoa pois ja reiät umpeen. Sillä tavalla kuulemma pitäis säilyä nänneissäki tunto suht hyvin ja arvet jäis sitte vähä niinku "piiloon".
Antoivat muute kehuja kuinka hyvin olin täyttäny esitietolomakkeen vaikken osannu laittaa edes vuotta koska mulle oli paikallispuudutuksessa tehty yks pieni operaatio hampaiden oikomisen yhteydessä.
Tupakointi pitäs lopettaa tai ainaki vähentää radikaalisti. Tietäs vaan miten ja ku emäntäki polttaa niin se lievästi sanottuna vaikeuttaa hommaa. Kai sitä pitäs hommata sähkötupakka tai jotain.
Mutta joo, oon ny sitte leikkausjonossa ja jonohoitaja soittelee sitte perään ku saavat siellä aikatauluja sumplittua. Vähintään kuukausi tulee sairaslomaa mutta oman alan huomioon ottaen tartten aika varmasti enemmän ettei paikat ratkea maalipurkkeja nostellessa.

Samalla reissulla kävin vielä postissa hakemassa emännän jonku paketin ja apteekissa lisää Testogeliä. Viimenen paketti ennen ku pitää siirtyä Sustanoniin, iiks...