No niin, nyt voinkin pitkästä aikaa hengittää kunnolla ja ilman mitään järkyttäviä fyysisiä haittatekijöitä. Tai no, bindaus ny ei oo koskaan kovinkaan suositeltavaa mutta eipä siitä sen enempää.

Tosiaan, tässä on tullu jo aivan liian pitkään kärvisteltyä ideaalisiteen kourissa ja nyt kun on vertailukohde niin oikeesti. Jos vaan mahdollista niin älkää käyttäkö sitä mutta jos ei oo muutakaan niin ei loputtomiin. Itte kääriydyin siihen kesäkuusta 2011 ja eiköhän siitä tullut juuri niitä fyysisiä haittoja. Molempien kainaloiden alle ilmaantu hankaamisesta ihottumat, selkää särki ja hengittäminen oli välillä tuskaa. Lisäksi ideaaliside ei hengitä eikä liiku juurikaan ellei yhtään kropan mukana. Ne fyysiset ongelmat on ihan todellisia, nyt sen voi itsekin todeta ku tuli silloin joskus ajateltua että eihän mulle mitään tuu. No kylläpäs tulikin.

No joo, asiaan. Emäntä tosiaan tilasi mulle T-Kingdomista 1700-mallisen binderin eli tämmöisen mutta vain mustana (koska oon niin synkkä ihminen, lol). Sivusto mainostaa sitä suosituimpana ja charttien mukaan parhaimpana binderinään (ainoa statti mikä ei ollut muiden veroinen oli mukavuus) enkä ihmettele.
Epäilin nimittäin vähäsen, että binderi ei pystyisi samaan efektiin kuin ideaaliside kun sen saa revittyä vaikka kuinka tiukalle mutta olinpa väärässä! Ei jää mohkuroiden alapuolelle sellaista hyppyriä, joka antaisi vaikutelman järkyttävän kokoisista moobseista. Ideaalisiteen kanssa huomasi, että se puristi ryntäät toisiaan vasten ja siitä rintakehää vasten mutta... Niin, mitähän tämä binderi tekee? Ei hajuakaan mutta kyllä tissit katoaa!
Mukava huomata omaavansa jonku pömppömahan alun kun yleensä on ollu niin huonon kesän orava, että kylkiluut paistaa heti kun makaa selällään...

Kaiken kaikkiaan, 1700-malli pitää lupauksensa. Sillä on bindaustehoa ja moni varmasti juuri sitä kaipaakin.
Hinta on aika suolainen, yli 50€, mutta on se parempi kuin se perkeleen ideaaliside.
Ja lisäksi tuo 10-15 päivän toimitusaika piti paikkansa vaikka kapistus saapui melkeinpä maapallon toiselta puolelta.

Ei mitään valitettavaa firmasta, huomenna pääsee binderi tositestiin koulussa.
Whoo~!