Jep jep, tuli taas kävästyä Tampereella hormonipolin puolivuotiskäynnin takia ja samalla sitte piipahdin transpolillaki Syrjäsen pakeilla kuten totuttua.
Tällä kertaa meni ny vaan toistepäin eli kävin ensin transpolilla.

Mitäpä tosta transpolilla käynnistä voi sanoa... Tunnin verran sekalaista lätinää, että lyhyestä virsi kaunis: en kadu prosessiin lähtöä.
Toki puhuttiin tästä jo valloillaan olevasta plastiikkakirurgien aivopierusta, että testoilla pitäis olla kaks vuotta ennen mastektomiaa paremman jäljen takaamiseksi niin ei tartte sitte niin paljoa korjausleikkauksia. Tein kyllä kantani aika selväks, että aivan helvetin typerää lässytystä tommonen. Onko se ny kiva joutua elämään pari lisävuotta muotopuolena?

Mutta joo, hormonipoli.
Oli eri lääkäri tällä kertaa. Viimeks oli Pia Das. En ny vaan enää kuollaksenikaan muista tän kertasen nimeä muuta ku, että sukunimi tais olla Ahinko... En mee kyllä tostakaan takuuseen. Tää oli kyllä paljo mukavampi tapaus.
Kyseli mitä muutoksia on tullu ja näin. Sitä vähä ihmetteli, että mulla tuntuu akne ottavan askeleen ärsyttävämpään suuntaan mitä lähemmäs piikkipäivä käy... Mun kropas ei taida mikään toimia niinku pitäs.
Mutta jeps, ei ronkkinu tai ultrannu. Kuunteli keuhkot ja otti verenpaineen, ja kirjotti vuoden lisää Sustanonia ja pyynnöstä pari satsia Testogeliä varmuuden vuoksi koska ilmeisesti Sustanonin saatavuudessa tahtoo olla taas ongelmia... Iteki jouduin viimeks käymään toises apteekis ku yleensä koska ekassa myytiin ei-oota.
Odotin, että yrittävät tyrkyttää mulle Nebidoa mutta ei, kysy vaan mitä mieltä oon siitä. Sanoin vaan, että se hinta on tällä hetkellä aivan liikaa ja ymmärsi hyvin. Muutenki oon miettiny vaihtavani Nebidoon vasta ku henkilötunnus sallii täyskorvattavuuden.
Sain samalla reissulla lähetteen verikokeisiin, että pitäis sinneki jaksaa varata aika jossain vaihees. Ja taas 12 tunnin paasto, jipii...
Hassua sinänsä, edelliset verikokeet oli ollu jotenki puutteelliset. Oli ilmeisesti Das unohtanu laittaa siihen lähetteeseen jotku veren rasva-arvot tms.

Anygays.
Oon aika helvetin väsyny koska yöunet jäi vähiin kesäisten nukkumisongelmien takia ja tässä oon hillunu kuudesta asti hereillä eli oon nukkunu varmaan hulppeat kolme ja puoli tuntia plus sen mitä junassa sammahdin.
Taidan mennä tupakin kautta Skyrimiin.