Paska otsikko on paska mutta oli ihan pakko.
Ja liittyyhän se aiheeseenkin jos tietyllä tavalla ajattelee.
Koska sain eilen vihdoin ja viimein sitten packerin, kiitos emännän. Oliko nyt aikainen joulu- vaiko synttärilahja mutta hällä väliä, nyt ei oo tyhjä olo pöksyissä.

Kyseessä on siis XS-kokoa edustava Mr. Limpy eli tämmöinen veitikka (NSFW-linkki!). Tämmöiselle 163-senttiselle on juuri passelin kokoinen vaikka välillä herääki epäilys, että aiheutanko peniskateutta cis-miehissä tätä menoa...
Ja niinku monet on sanoneet niin tossa koossa on molemmat osastot mukavasti tasapainossa ettei lähde vekotin vierimään pitkin pöksyjä. Lisäksi väkersin nopeasti jostakin parittomasta sukasta väliaikaisen fiksausvälineen ettei kumifallos vaan kierähdä pultusta vapauteen. Suunnitelmissa on tehdä vähäsen parempi viritelmä jahka on rahaa ostaa jotakin paskarteluvälinestä. Mutta sanotaanko, että pysyi muuten hyvin tuolla väliaikaisviritykselläkin hyvin aloillaan yön aikana!
Ja on kyllä hyvää materiaalia, lämpeni nopeasti eikä enää tuntunu kassit kylmiltä reisiä vasten.

Elämän yksinkertaisiin iloihin tämäkin taitaa lukeutua mutta on kieltämättä mukava tunne kun housut on nyt ihan oikeasti oikeankokoiset edestäkin, sanotaan vaikka nyt näin.

Ja näin pienenä loppuhuomautuksena todettakoon, että emäntä teki pienen modauksen packeriin ennen kuin sen mulle luovutti...
Nimittäin albertin... Kyllä, lävistyksen.